Handelsbetingelser - CPH Living

Generelle oplysninger

CPHLIVING
Anpartshaverselskab
CVR nr. 29797714
Frederiksberg Centret, Falkoner Allé 21, 2000 Frederiksberg. Tlf. 3810 9939
Email: Webshop@cphliving.dk


På cphliving.dk gør vi det nemt at finde lige det du søger imellem vort store udvalg af kvalitetsvarer. Vi garanterer dig fuld fortrolighed, med de personlige oplysninger, du giver os – bl.a. dit bankkontonummer eller andre kortnumre i forbindelse med køb.

Personlige oplysninger
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Oplysningerne vil kun blive videregivet, såfremt det er nødvendigt. Bl.a. Postnord og Epay.

Personoplysningerne registreres hos vores serverleverandør Powerhosting i Herning og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.cphliving.dk er Adm. Direktør Flemming Erichsen

Som registreret hos Cphliving ApS,  har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: webshop@cphliving.dk


Levering/afhentning
CPHLIVING webshop leverer kun i Danmark. Levering til Grønland, Færøerne og øvrige verden, kan ske mod et ekstra fragttillæg.


Forsendelse af ordren

Afhentning i butikken

Ved afslutning af købet, vælges "Afhentning i butikken i Frederiksberg Centret".

Vi vil herefter kontakte dig for at aftale et afhentningstidspunkt. 


Levering med POSTPAKKE

LEVERING: Normal sender vi inden for 1-3 hverdage. Bemærk eventuelle leveringsanmærkninger i vareteksten.
Alle køb over kr. 400,- leveres fragtfrit med Postnord i Danmark.

Ved køb under 400,- pålægges et gebyr:
Levering til en adresse kr. 35,-
Levering til et PostNord afhentningssted kr. 20,-

Postnord Flex

PAKKEBUD

Levering med pakkebud (CPHLIVING eller MOVER). Levering 1-2 dage.

Postnummer 1000 - 2769 gebyr kr. 250,- eller gratis ved køb over kr. 1.500,-
Postnummer 2800 - 2999 gebyr kr. 350,- eller gratis ved køb over kr. 2.000,-
Postnummer 3000 - 4000 gebyr kr. 450,- eller gratis ved køb over kr. 3.000,-


Levering til Island, Færørerne og Grønland sendes med Post Danmark/Postnord. 

OBS! Hvis din pakke ikke bliver hentet eller modtagelse nægtes, forbeholder vi os ret til at opkræve fragtudgifterne hos dig.

 

Betaling

Betalingsmulighederne er: Dankort, Visa, Mastercard, MobilePay, Paypal, Visa elektron, Visa Debit og Maestro. Samt bankoverførsel.

Dankort Secured by NETS. -  Verified by VISA - MasterCard SecureCode -  Sikkerhed for din skyld.

Vi sikre os mod svindel med dit betalingskort. Når du køber for et vis beløb, bliver der sendt en sikkerhedskode til din mobiltelefon, som skal indtastes i betalingsvinduet.
Her finder du en links, der viser, hvordan kortet tilmeldes løsningen.
Tilmeld Dankort:  Tryk her for at se den. 
Tilmeld VISA og MASTERCARD her: Tryk her for at se den. 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

 

Fortrydelses og bytteret

Som følge af Forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret. Derudover giver Cphliving dig en udvidet fortrydelsesret, når blot nedenstående betingelserne er opfyldt.


De samme muligheder gælder, uanset om du handler i en Cphliving butik eller online på CPHLIVING.dk.

Fortryd bestilling inden modtagelse

Hvis du fortryder et køb på CPHLIVING.dk, inden du modtager varen, kan du i leveringsøjeblikket bede post eller fragtmand om at returnere varen. Dermed skal du ikke betale ekstra for returneringen. Du skal dog fortsat selv afholde udgiften til returforsendelsen, som vil blive modregnet ved kreditteringen af købet.


Derefter skal du give besked til Cphliving kundeservice (email: webshop@cphliving.dk) om at annullere bestillingen og sikre tilbagebetaling – oplys ordrenummer.

I andre tilfælde kan du fortryde købet ved indsendelse af en utvetydig erklæring herom, jf. nedenfor og selv betale alle udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen, hvis du benytter fortrydelsesretten. Ved alle varekøb over kr.400,-, og som oprindeligt er leveret i Danmark (ikke Gønland og Færørerne), er der vedlagt en forudbetalt returlabel som Cphliving betaler.

14+14 dages fortrydelsesret – Fortrydes købet efter modtagelse
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved webshop@cphliving.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.         

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.


Varer undtaget fortrydelsesretten:

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

FREETRADE
c/o CPHLIVING
Hørskætten 10
2630 Tåstrup

Vedlæg en udskrift/kopi af fakturaen. Du skal selv betale fragt i forbindelse med tilbageleveringen.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt i vores butik i Frederiksberg Centeret. Husk en udskrift/kopi af din faktura. 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


24 måneders reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

FREETRADE
c/o CPHLIVING
Hørskætten 10
2630 Tåstrup

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Og fremsend gerne fotos som viser problemet til webshop@cphliving.dk .

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Oplysning om eksterne klagemuligheder

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på webshop@cphliving.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk 
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr ”  

Handelsbetingelserne er senest opdateret 4-8-2021