Porto starter ved kr. 20,-
Fri fragt og retur ved køb over 400,-
Eget pakkebud i udvalgte postnumrer »

WEBSHOPPEN ER ÅBEN

VORES FYSISKE BUTIK ER ÅBEN

 Læs mere

Chat rådgivning
Tilbud

SENGETØJ

Sengesæt til enkeltdyne

Sengesæt til dobbeltdyne

Sengesæt til børnedyne

Pudebetræk

Sengesæt i økologisk bomuld

Sengesæt i egyptisk bomuld

Specialsyet sengetøj

Vi vil godt sengetøj

Cph Living producerer sengetøj, dyner, håndklæder m.m. i en kvalitet, som udfrodrer branchens status quo, ved at sætte baren højt. Vores lille eksklusive kollektion er lavet i et tidsløst og klassisk design. Det er sengetøj, som vi selv ønsker at ligge i.

Du kan trygt købe CPHLIVING sengetøj. Vi går nemlig grundigt til værks, når vi skal finde den blødeste bomuld og de bedste producenter. Sengetøjet er tilpasset i fremstillingen, så størrelsen passer efter vask. Sengetøjet bevarer sin blødhed efter 1. 2. og 20. vask. Og man er fri for at skulle stryge det.

Sengetøj i satin eller percale ?

Langt det meste sengetøj hos CPHLIVING, er enten luksus satin vævning eller fin percale vævning. Vi ønsker ikke den billigere lærredskvalitet, som man kan kende ved, at den er grovvævet, og kan føles kradsende på huden.

Satin er en vævning, og ikke at forveksle med de rædsomme SATIN sengesæt i polyester, som er glatte og som man sveder i.
Cphliving satin er altid med 100% bomuld, og derfor åndbare for huden.

Percale er en vævning, som væves på kryds (lærred) med de fineste tynde garner. Resultatet er slidstærkt og blødt sengetøj, da der er langt flere skudtråde i sengetøjet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Abonnér på vores nyhedsbrev
Tilbud, nyheder og inspiration til dit bade- og soveværelse
Rabatkode: