Porto starter ved kr. 20,-
Fri fragt og retur ved køb over 400,-
Eget pakkebud i udvalgte postnumrer »

WEBSHOPPEN ER ÅBEN

VORES FYSISKE BUTIK ER ÅBEN

 Læs mere

Chat rådgivning
Tilbud

FLEXLAGEN / SPLITLAGEN

5 vare(r)

pr. side

1

5 vare(r)

pr. side

1

FLEXLAGEN ELLER SPLITLAGEN
H-lagen eller U-lagen til elevationssengen

Flexlagner er vores samlede betegnelse for U-lagner med et split i hovedenden og H-lagner der har split i begge ender. Der bruges til moderne elevationssenges topmadrasser med split.

Vi har gennem 5 år arbejdet på at opbygge Scandinaviens største sortiment af netop disse lagner, for at kunne levere til alle sengemærker, der har topmadrasser med split.

Det vigtigeste ved flexlagner er den forstækning der skal være, der hvor lagnet splitter. Sammen med vores producent har vi udviklet en særlig "bukse" forstærkning. Den består af et stykke tekstil, som er syet på i modsat trådretning ved splidten. Dette modvirker at tekstilet bliver revet op .

H-kuvertlagen: Bruges til nye topmadrasser, der hænger sammen på midten, og har slids i hoved- og fodende. Sengeleverandørerne laver H-topmadrasserne med forskellig slidslængde, og derfor er det vigtigt at vælge den ønskede slids-længde, eks. H60 for 60 cm slids i hoved- og fodende.

U-kuvertlagen
:Bruges til nye topmadrasser, der har slids i hovedenden.

U-faconlagen: Bruges når man ønsker et lagen med slids i hovedenden, der dækker hele madrassen og ikke kun topmadrassen.

For at gøre det nemmere at vælge det rigtige lagen har vi lavet en oversigt over en række sengemærker, der har flex-topmadrasser.

U-80:   U-80:   U90:   H60:
Dunlopillo
Nocturne
Nexus
  Dunlopillo
  Nocturne
  Nexus
  Wonderland
  Jensen senge
  Living Bed
  Viva
  Viva Lux
  Masterbed

 

De fleste køber i dag et lagen i glatvævet kvaliteter f.eks. bomuldssatin og bomuldspercale. Disse kvaliteter er stærkere og føles blødere end jersey og frotté.
Satinlagen kan med fordel købes, hvis man ønsker et blødt lagen med et let skinnende look.
CPHLIVINGs satinlagner er vævet med ultra tynde bomuldstråde. 300 tråde pr. kvadrattomme gør lagnet slidstærkt og dejlig blødt.

Percalelagen er næsten lige blødt. Percalevævningen gør lagnet meget slidstærkt.
Cphliving superpercale har en ekstra tæt vævning med ekstra fine garner. Vores percale er med 200 tråde pr. kvardrattomme. Almindelige lagner har til sammenligning kun ca. 150 tråde.
Med øget trådtæthed, bliver tekstilet blødere, stærkere og det føles lækkere. Det er samtidigt hurtigere til at lede fugten væk, så det føles tørt og komfortabelt. Tører meget hurtigere ved vask.

Vælg mellem 16 flotte farver i bomuldspercale; Hvidt, råhvidt, sand/beige, mørkebrunt, pink, rødt, orange, sort, grønt, blomme, lilla, lysegråt ,mørkegråt, mørkeblåt, lyseblåt og turkis.

 

Vælg mellem 5 flotte farver i bomuldssatin; Hvidt, råhvidt, sort, turkis og mørkegråt.

Produceret i Portugal (EU)

 

 

Pasform

Vi har taget højde for krympning og derfor sys alle vores varer i en overstørrelse. Efter vask passer lagnet med de mål vi angiver på emballagen.
En perfekt pasform lader sig kun gøre, da personalet er stolte af deres håndværk, og fabrikken har topmoderne maskiner i konfektionen.

Cutting table
Sewing
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Abonnér på vores nyhedsbrev
Tilbud, nyheder og inspiration til dit bade- og soveværelse
Rabatkode: