Porto starter ved kr. 20,-
Fri fragt og retur ved køb over 400,-
Eget pakkebud i udvalgte postnumrer »

WEBSHOPPEN ER ÅBEN

VORES FYSISKE BUTIK ER ÅBEN

 Læs mere

Chat rådgivning
Tilbud

Pudebetræk

1 til 20 ud af 57

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
3

1 til 20 ud af 57

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
3

Pudebetræk til hovedpuder

Hos CPH living finder du lækre pudebetræk til din hovedpude - vi har pudebetræk til alle vores sengetøj, så du kan købe det antal, du har brug for. Mange sover med ekstra hovedpuder eller skifter pudebetræk oftere. Så er det rart at have flere betræk af samme slags. CPH Living fokuserer på eksklusive kvaliteter i tidsløse designs. Hos os finder du puder i bl.a. økobomuld og ægyptisk bomuld, med og uden spejlkant, lynlåslukning eller hotellukning og mange lækre vævninger og designs.

Pudebetræk i mange størrelser og specialmål

Hos CPH Living har vi pudebetræk i en lang række størrelser. Du kan også bestille specialsyede betræk i lige det mål, du har brug for. Det er vigtigt at pudebetrækket passer til puden for at understøtte dens funktion. Har du en anatomisk hovedpude, skal betrækket passe for at understøtte faconen. Med almindelige firkantede hovedpuder er det også rarest med et betræk, der passer og sidder glat på puden, så betrækket ikke krøller og irriterer under søvnen.

Hvilket hovedpudebetræk?

Percale eller lærredsvævning har en blød og glat overflade. Det har en behagelig, høj absorptionsevne hvis du sveder meget om natten.

Vores økologiske bomuld er GOTS Certificeret og alle faser i produktionen er kontrolleret - lige fra bomuldsblomsten på marken til det færdige produkt.

Vores egyptisk bomuld er den ypperste luksus indenfor sengetøj. Den egyptiske bomuld produceres kun i små mængder, fordi kvalitetskravene er så høje. En fin og tæt vævning gør sengetøjet blødere og mere holdbart.

Satinvævet stof er blankt og glansfuldt. Har du langt eller krøller hår, modvirker glatte betræk uglet hår, så du slipper for at vågne med vildt morgenhår.

Sengetøj i hør bliver bare blødere og lækrere med tiden. Det har et meget smukt udtryk og er dejligt køligt at sove i. Desuden er hørlinned meget slidstærkt.

Ekstra pudebetræk

Sover du med mere end én hovedpude? Så kan du bestille flere pudebetræk til dit sengetøj, så det hele matcher. Hovedpudebetrækket bliver også tit hurtigere snavset end dynebetræk og lagner. Har du hårprodukter i håret, når du ikke altid at få sminken af, bruger natcreme eller sveder du meget, når du sover, kan det være rart at skifte pudebetræk oftere.

Hovedpudebetræk bliver også tit slidt hurtigere end resten af sengetøjet. Derfor kan det være nødvendigt at udskifte pudebetrækket, selvom selve dynebetrækket ser fint ud. Vær dog opmærksom på, at der kan være små forskelle i farvenuancer, både fordi dit sengetøj er blevet vasket og slidt, og fordi de forskellige batches kan variere en smule i farve.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Abonnér på vores nyhedsbrev
Tilbud, nyheder og inspiration til dit bade- og soveværelse
Rabatkode: