Porto starter ved kr. 20,-
Fri fragt og retur ved køb over 400,-
Eget pakkebud i udvalgte postnumrer »

WEBSHOPPEN ER ÅBEN

VORES FYSISKE BUTIK ER ÅBEN

 Læs mere

Chat rådgivning
Tilbud

Sengetøj til dobbeltdyne

Kofoed Skole Redesign

Sengetøj til dobbeltdyne - økologisk bomuld

Vi bruger ca. ⅓ af vores liv på at sove, og det er derfor vigtigt at have ordentlige sengeforhold. Gode sengeforhold betyder for de fleste danskere, at der investeres i en madras, som giver en behagelig søvnoplevelse. Det burde dog også betyde, at man investerer i kvalitets sengetøj produceret i behagelige materialer uden brug af unødvendige kemikalier.

Hos CPH Living finder du sengetøj til dobbeltdyne i 100% økologisk bomuld, der ikke indeholder nogen former for kunstige kemikalier. Vores sengetøj til dobbeltdyne er lavet i lækre materialer, så du får en fantastisk oplevelse, hver gang du skal sove. Udvalgte produkter er lavet i Egyptisk Bomuld, som er et af de absolut bedste materialer på markedet. Du kan se vores udvalg her på siden, og hvis du vil have flere informationer, så skal du blot klikke ind på dit foretrukne produkt.

Sengetøj til dobbeltdyne - hvad er størrelserne?

Når du skal vælge det rigtige sengetøj, så er det vigtigt, at det har den rigtige størrelse. Vi har både sengetøj til enkelt- og dobbeltdyner, hvor vores dobbeltdyner er i størrelserne.

- 200 x 200 cm
- 200 x 220 cm
- 240 x 220 cm

Du kan vælge mellem størrelserne, når du trykker ind på dit foretrukne sengetøj.

Sengetøj til dobbeltdyne 100% fri for skadelige kemikalier

Det er desværre ikke standard på markedet at lave sengetøj uden nogen former for skadelige kemikalier. Mange virksomheder benytter sig af tilsætningsstoffer for at give farve, blege eller blødgøre sengetøjet. Dette er en billigere metode for produktionen, hvilket gør, at der kan leveres sengetøj til lave priser.

Det betyder dog også, at du ikke er sikker på, hvordan dit nyindkøbte sengetøj er blevet bearbejdet. Det anbefales af denne grund, at du altid vasker dit sengetøj inden brug for at rense resterende kemikalier af.

Hos CPH Living producerer vi udelukkende oeko-tex certificeret sengesæt fra vores produktion i Portugal. Oeko-tex kendes også under navnet “Tiltro til Tekstiler”. De tester alle produkter igennem for fibre, farvestoffer, overfladebehandlinger og andre skadelige stoffer. Vi er 100% oeko-tex certificeret, hvilket vil sige, at vores sengetøj er fri for nogen former for skadelige kemikalier. Du kan derfor nyde godt af et sengetøj til dobbeltdyne i lækre materialer, som er lavet af 100% økologisk bomuld.

Sengetøj produceret i Portugal under ordentlige forhold

Vi har en samarbejdsaftale med en fabrik i Portugal, hvor vi får fremstillet vores sengetøj. Vi er utrolig glade for at få fremstillet vores produkter på en arbejdsplads, hvor de bliver fremstillet under gode forhold.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Abonnér på vores nyhedsbrev
Tilbud, nyheder og inspiration til dit bade- og soveværelse
Rabatkode: