Porto starter ved kr. 20,-
Fri fragt og retur ved køb over 400,-
Eget pakkebud i udvalgte postnumrer »

WEBSHOPPEN ER ÅBEN

VORES FYSISKE BUTIK ER ÅBEN

 Læs mere

Chat rådgivning
Tilbud

Sengetøj til enkeltdyne

Kofoed Skole Redesign

Sengetøj til enkeltdyne

Mangler du lækkert sengetøj til din enkeltdyne? Så finder du det her på siden. Hos cphliving har vi et stort udvalg af klassisk sengetøj til enkeltdyner i top kvalitet. Vi sælger både enkeltvis eller som en pakkeløsning, hvor du kan få 2x sengetøj med. Se vores store udvalg af lækre dynesatiner her på siden, og hvis du gerne vil vide mere, så kan du altid trykke ind på dit foretrukne produkt.

Sengetøj enkeltdyne - hvad er størrelserne?

Det er vigtigt, at du finder den helt rigtige størrelse til dit sengetøj. Vi har både sengetøj til enkelt- og dobbeltdyner. Her på siden finder du vores enkeltdyne betræk. Vi har to forskellige størrelser, som du kan gå efter.

- 140 x 200 cm.
- 140 x 220 cm.

Vores normale sengetøj er i størrelsen 140 x 200, men du kan også få i størrelsen 140 x 220 til lidt længere dyner.

Derfor bør du vælge et bomuldssatin

De fleste har på et tidspunkt haft et satinsengetøj, som har været utrolig glat. Dette er typisk et polyestersatin, som er meget glat og ikke særlig åndbart. Polyester er et slidstærkt og billigt materiale, så det bruges stadig ofte til at lave satinsengetøj. Hvis du gerne vil have et lækkert sengelinned, så skal du dog vælge bomuldssatin.

Med et lagen i 100% bomuld får du en luksuriøs søvnoplevelse hver aften. Bomuldssatin giver en lidt køligere oplevelse i modsætning til bomuldsflonel, der føles lunt på kroppen. Satinvævningen, som du måske kender fra lækre hotel sengetøj, er med til at skabe et slidstærkt sengetøj, der holder på farven i lang tid. Det er det helt rigtige valg, hvis du og din seng trænger til lidt ekstra forkælelse.

Sengetøj 100% fri for skadelige kemikalier

Der findes desværre en del sengetøj på markedet, der er tilsat sundheds- og miljøskadelige stoffer. Disse stoffer tilsættes enten for at give farve, blege eller blødgøre sengetøjet. Det er blandt derfor, at du altid skal huske at vaske nyindkøbt sengetøj inden brug.

Vores sengetøj er oeko-tex certificeret, der også er kendt under navnet Tiltro til Tekstiler. Det betyder, at vores sengetøj er blevet testet for fibre, farvestoffer, overfladebehandlinger og andre skadelige stoffer. Vores certificering betyder, at sengetøjet er 100% fri for enhver form for skadelige stoffer. Vi tror på, at det er vigtigere at benytte gode materialer og fremstillingsmetoder frem for billigere priser.

Bomuld i højeste kvalitet

Alt vores sengetøj er lavet i 100% bomuld, så du er helt sikker på at få den mest komfortable oplevelser, når du skal i seng. I noget af vores sengetøj er der brugt egyptisk bomuld, der med til at give en helt unik følelse. Egyptisk bomuld er blandt det absolut fineste bomuld i verdenen. Bomuldssatinerne er utroligt bløde og behagelige, hvilket giver dig den bedst mulige søvn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Abonnér på vores nyhedsbrev
Tilbud, nyheder og inspiration til dit bade- og soveværelse
Rabatkode: