Hurtig levering "dag til dag"
Afhent i butikkerne.

Porto starter ved kr. 20,-
Fri fragt og retur ved køb over 400,-

Chat rådgivning
TILBUD

Vi interesserer os for godt håndværk

Cph Living producerer sengetøj, dyner, håndklæder m.m. i en kvalitet, som udfrodrer branchens status quo. Vores eksklusive kollektion er lavet i et tidsløst og klassisk design. Det er sengetøj, som vi selv ønsker at sove i.

Lige siden vores butik åbnede i 2007 i Frederiksberg Centret, har det altid været, og er fortsat vores mål, at få produceret kvalitetsvarer til boligen. Med et kompromisløst krav til holdbarhed og bæredygtighed, har en europæisk produktion altid været det helt naturlige valg for os. Det er med respekt for generationers perfektion i kunsten med tekstilproduktion, at vi får produceret i Portugal.

Egen produktion
CPH Living tilbyder et bredt udvalg af gennemtestede varer i form af bl.a. sengetøj, lagner, rullemadrasser, håndklæder. Vi er et helt naturligt valg at have med i overvejelserne, når man skal handle disse produkter.

FDB Møbler
Ideologien bag FDB Møbler er helt i tråd med CPH Living. Vi er stolte af nu, at kunne tilbyde gamle som nye klassiske designmøbler i vores butik.

Hvem er vi
I butikken er vi sammen med vores dygtige salgspersonale, altid klar med en solid rådgivning af valget af møbler samt tekstiler til sengen og badet.

Lyngby butik

-Nøf1-

Nøf

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Abonnér på vores nyhedsbrev
Tilbud, nyheder og inspiration til dit bade- og soveværelse
Rabatkode: