Hurtig levering "dag til dag"
Afhent i butikkerne.

Porto starter ved kr. 20,-
Fri fragt og retur ved køb over 400,-

Chat rådgivning
TILBUD

Vi interesserer os for godt håndværk

Cph Living producerer sengetøj, dyner, håndklæder m.m. i en kvalitet, som udfrodrer branchens status quo. Vores eksklusive kollektion er lavet i et tidsløst og klassisk design. Det er sengetøj, som vi selv ønsker at ligge i.

Lige siden vores første butik åbnede i 2007 i Frederiksberg Centret, har det altid været, og er fortsat vores mål at få produceret kvalitetsvarer til boligen. Med et kompromisløst krav til holdbarhed og bæredygtighed, har en europæisk produktion været det helt naturlige valg for os. Det er med respekt for generationers perfektion i kunsten med tekstilproduktion, at vi får produceret alle vores tekstiler i Portugal.
Tendensen med udflytning af produktionen til fjerne lande, som vi har set mange større kæder gøre, efterlader et Portugal, hvor det igen er solidt godt håndværk, som er på dagsordenen. Det har vi forstået at udnytte fuldt ud, og kan i dag tilbyde nogle bedre og finere kvaliteter, end tilfældet var da man fokuserede på massefremstilling.

Med åbningen af butik i Lyngby Storcenter (2013) og butik/showroom på Nørre Farimagsgade i København (2017), har vi idag en god platform med fysiske butikker, og rigtig mange tilfredse kunder, som kan lide vores produkter. Vores webshop har udviklet sig til et vigtigt redskab, til at nå ud til et endnu større antal kunder i Danmark, Sverige, Norge, Grønland, Færørerne og Island.

Egen produktion
Vi tilbyder et bredt udvalg af gennemtestede varer i form af bl.a. sengetøj, lagner, rullemadrasser, håndklæder og plaider. Samt senge og topmadrasser. Vi er et helt naturligt valg at have med i dine overvejelser, når du skal handle disse produkter.

Hvem er vi
Med en solid indkøbsbaggrund fra A.P. Møller og Magasin du Nord, etablerede Flemming Erichsen butikken i Frederiksberg Centret i 2007. Et par år senere blev Cphliving grossist startet op sammen med tidligere køkkenchef Jacob Holme.


Butikkerne administreres af Flemming Erichsen og Lisbet Frisenette, som også i dag danner par privat.

Lyngby butik

-Nøf1-

Nøf

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Abonnér på vores nyhedsbrev
Tilbud, nyheder og inspiration til dit bade- og soveværelse
Rabatkode: