Vi elsker godt håndværk

CPHLIVING producerer sengetøj, dyner, håndklæder m.m. i en kvalitet, med respekt for miljø, mennesker og dyr. Vores eksklusive kollektion er lavet i et tidsløst og klassisk design. Det er sengetøj, som vi selv ønsker at sove i.
Fra udvalgte producenter i Europa, tilbyder vi et bredt sortiment af håndklæder, designer sengetøj, dyner og hovedpuder, badeforhæng, bademåtter samt FDB Møbler. Fælles for dem alle, er at det er produkter som lever op til vores kompromisløse krav til kvalitet og social ansvarlighed.

Lige siden vores butik åbnede i 2007 i Frederiksberg Centret, har det altid været, og er fortsat vores mål, at være et naturligt valg når du skal handle kvalitetsvarer til boligen. 

Egen produktion
Med et kompromisløst krav til holdbarhed og bæredygtighed, har en europæisk produktion altid været det helt naturlige valg for os. Det er med respekt for generationers perfektion i kunsten med tekstilproduktion, at vi får produceret lagner og sengetøj i Portugal.

FDB Møbler
Ideologien bag FDB Møbler er helt i tråd med CPH Living. Vi er stolte af nu, at kunne tilbyde gamle som nye klassiske designmøbler i vores butik.

CPH Living har agenturerne af førende kvalitetsbrands, som alle har produktionen i Tyskland.
Vi er stolte af at repræsentere nedenstående brands i Danmark. Ens for dem alle er at der lægges stor vægt på bæredygtighed i produktionen, og i den bedste kvalitet.


Elegante
Dette luksusbrand designer kvalitetssengetøj og har været på det danske marked i mere end 20 år. Sengesættene er velkendte hos rigtig mange danskere, med de klassiske mønstre og dyremotiver som bl.a. elefantparret og gepardparret.

Paradies
Denne fabrik som producerer dyner og puder med den allerstørste respekt for dyrevelfærd og miljøet. Faktisk så godt, at de flere år i træk er udvalgt af den uafhængige politisk-kulturelle avis Die Zeit, som århundredets tyske firma inden for sin branche.

Cawö
Producent af håndklæder og badekåber, i en sublim kvalitet. Programmet spænder over hundrerevis af desinner i alverdens farver. Produktionen foregår på et meget højt teknisk niveau, som sikre at alle håndklæder altid er i den bedste kvalitet.

Rhomtuft
Producent af bademåtter. De bedste bademåtter man kan lave, er håndlavet. Produktionsprocessen består af tufting af luven, som foregår på 10 nålet symaskiner. Den skridsikre bagside bliver håndsprøjtet med naturlatex. Den færdige bademåtte er i absolut verdensklasse. 

JOOP!
Tysk designbrand som siges at være mere kendt hos tyskerne, end navnet på den tyske kansler. Joop kender man i DK mest fra parfume, tøj. Men designbrandet spænder over næsten alle ting til hjemmet. Joop har ikke selv produktion, men har alene udvalgt underleverandører, som alle lever op til deres høje kvalitetskrav. Vores tyske agenturer er blandt de udvalgte underleverandører, og derfor kan vi også tilbyde Joop sengetøj, håndklæder, bademåtter og badekåber.

Hvem er vi
I butikken er vi sammen med vores dygtige salgspersonale, altid klar med en solid rådgivning af valget af møbler samt tekstiler til sengen og badet.

 

logos