Genbrugt sengetøj

Kofoed Skole Redesign

Vi har sat os for, at drage maksimal udnyttelse af dit gamle sengetøj, så det kan gøre nytte for andre. Derfor har CPHLIVING indledt et samarbejde med Kofoeds Skole og deres ReDesign tekstil værksted.


Kofoeds Skole hjælper socialt udsatte borgere med at hjælpe sig selv til et bedre liv. Det kan være mennesker med svære sociale eller psykiske problemer, mennesker, der er langt fra arbejdsmarkedet og/eller mennesker, der har et misbrug.

Flere af Kofoeds skoles brugere er eller har været hjemløse. Heldigvis får 
mange af dem et sted at bo - enten på skolen eller andetsteds. Men at få et sted at bo er én ting. Noget andet er, at skabe sig et hjem. Brugere, der får visiteret en bolig, kan med din hjælp nu få sengetøj, som en del af en startpakke og mulighed for at skabe sig et rart hjem.


ReDesign tekstil værkstedet på Kofoeds Skole gennemgår alt det indleverede sengetøj og giver det nyt liv med eventuelle småreparationer. Intet sengetøj er for slidt, da værkstedet i så fald kan anvende tekstilet til at skabe nye produkter.

Du kan indlevere dit brugte sengetøj i vores butik i Frederiksberg Centret.
Du kan også sende det til os; CPH LIVING, Hørskætten 10, 2630 Taastrup  (Når du køber for mindst 400,- i vores webshop, får du tilsendt en returlabel. Benyt gerne denne til at returnere brugt sengetøj til os. Så betaler vi portoen.