Hurtig levering "dag til dag"
Afhent i butikkerne.

Porto starter ved kr. 20,-
Fri fragt og retur ved køb over 400,-

Chat rådgivning
JULETILBUD

Genbrugt sengetøj

Kofoed Skole Redesign

Vi har sat os for, at drage maksimal udnyttelse af dit gamle sengetøj, så det kan gøre nytte for andre. Derfor har CPHLIVING indledt et samarbejde med Kofoeds Skole og deres ReDesign tekstil værksted.

Kofoeds Skole hjælper socialt udsatte borgere med at hjælpe sig selv til et bedre liv. Det kan være mennesker med svære sociale eller psykiske problemer, mennesker, der er langt fra arbejdsmarkedet og/eller mennesker, der har et misbrug.

Flere af Kofoeds skoles brugere er eller har været hjemløse. Heldigvis får mange af dem et sted at bo - enten på skolen eller andetsteds. Men at få et sted at bo er én ting. Noget andet er, at skabe sig et hjem. Brugere, der får visiteret en bolig, kan med din hjælp nu få sengetøj, som en del af en startpakke og mulighed for at skabe sig et rart hjem.

ReDesign tekstil værkstedet på Kofoeds Skole gennemgår alt det indleverede sengetøj og giver det nyt liv med eventuelle småreparationer. Intet sengetøj er for slidt, da værkstedet i så fald kan anvende tekstilet til at skabe nye produkter.

Få et 50 kr. gavekort.

Giv os dit nyvaskede brugte sengetøj. Så kvitterer vi med et 50 kr. gavekort, når du samtidigt køber noget nyt i vores butikker eller webshop.
Gavekortet kan du anvende på dit næste køb hos CPH LIVING.

Benyt gerne den medsendte retur postlabel til at sende dit brugte sengetøj. Portoen er betalt af CPH LIVING.

Doner dit gavekort og hjælp endnu mere.

Hvis du vil skænke dit gavekort, så hjælper du endnu mere, fordi CPH LIVING konverterer værdien til en kontant donation. Donationen vil blive overbragt til et af Kofoed Skoles udvalgte projekter.


Følg med på vores hjemmeside eller Facebook, 
og læs mere om støtten.

Alle donorer bliver offentliggjort med fornavn på vores hjemmeside og Facebookside en gang i kvartalet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Abonnér på vores nyhedsbrev
Tilbud, nyheder og inspiration til dit bade- og soveværelse
Rabatkode: