Fri frakt og retur ved 650,-
MVA og avgifter er inkludert i prisene (VOEC)

 

ECommerce

Online Chat rådgivning

EGYPTISK BOMULD

5 vare(r)

per side

1

5 vare(r)

per side

1

Egyptisk bomuld -  bomuldssatin i høj kvalitet

På denne side finder du lagener lavet af egyptisk bomuld, som er den absolut fineste bomuld i verdenen. Bomuldssatinerne er utroligt bløde og behagelige, hvilket giver dig den bedst mulige søvn. Vi har et stort udvalg af forskellige størrelser og kan også specialsy et lagen i din ønskede størrelse. Du finder vores egyptiske bomuldssatin herunder, og hvis du har nogle ønsker eller spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. 

Hvorfor vælge et lagen i egyptisk bomuld?

Med et lagen i egyptisk bomuldssatin får du høj kvalitet. Kvaliteten af bomuld afgøres typisk af længden på fibrene - jo længere fibre, jo bedre kvalitet. Med sine lange fibre er egyptisk bomuld uden tvivl det blødeste og fineste bomuld at bruge til lagner. 

Bomuldet dyrkes i den nordlige del af Egypten omkring Nildeltaet, hvor det bliver håndplukket, hvilket er med til at skåne tekstilerne. Den gode behandling er med til at sikre en blød og behagelig overflade, som giver en følelse af at røre ved silke.

Hvad er et bomuldssatin?

De fleste af os har på et tidspunkt haft et satinsengetøj, som har føltes utrolig glat. Dette er typisk et polyestersatin, som er meget glat og ikke særlig åndbart. Polyester er et slidstærkt og billigt materiale, så det bruges stadig ofte til at lave satinsengetøj. Hvis du gerne vil have et lækkert sengelinned, så skal du dog vælge bomuldssatin. 

Med et lagen i 100% egyptisk bomuld får du en luksuriøs søvnoplevelse hver aften. Bomuldssatin giver en lidt køligere oplevelse i modsætning til bomuldsflonel, der føles lunt på kroppen. Satinvævningen, som du måske kender fra lækre hotel sengetøj, er med til at skabe et slidstærkt sengetøj, der holder på farven i lang tid. Det er det helt rigtige valg, hvis du og din seng trænger til lidt ekstra forkælelse. 

Hvordan bør du vaske dit egyptiske bomuldssatin?

Et bomuldssatin kan vaskes på præcis samme måde som dit almindelige sengetøj. Du bør vaske ved 60 grader, så støvmider og andre bakterier dør. Det er selvfølgelig individuelt, hvor ofte man vasker sengetøj. Hvis du er sund og rask, så kan det anbefales at vaske sengetøj 1-2 gange om måneden. 

Egyptisk bomuldssatin - vælg mellem forskellige lagen typer 

Når du skal have det helt rigtige lagen til din seng, så er det ikke blot afgørende, at du finder den rigtige størrelse. Det er vigtigt, at du vælger den type lagen, der passer til dine ønsker. Her på siden finder du både fladt, kuvert, facon og split lagen. Alle disse kan du læse mere om herunder.

Fladt lagen

Et fladt lagen består af ét stykke glat stof. Lagnet passer til en top- eller springmadras, der ligger i en sengeramme. Dit lagen vil typisk fastgøres mellem din madras og sengeramme, men du kan også fastgøre den med en lagenstrammer. 

Faconlagen

Et faconlagen er syet i en facon, så de passer til en boxmadras. I hjørnerne er der syet elastikker på, så den kan sættes fast omkring en madras. 

Kuvertlagen

Et kuvertlagen passer på en topmadras op til 8 cm. Denne type lagen kan enten bruges til en topmadras eller en rullemadras oven på din seng. 

Splitlagen

Har du en elevationsseng derhjemme, så skal du have et splitlagen. Denne type lagen splitter både den øverste og nederste del af madrassen. 

Find den størrelse der passer til din seng

Vi har et stort udvalg af egyptiske bomuldssatin, så du kan finde en, der passer til din seng. Find den størrelse, der passer til dig. Vælg eksempelvis mellem 150x260 cm, 240x260 cm eller 270x270 cm. Hvis du ikke kan finde en passende størrelse, så kan vi lave et specialsyet lagen i egyptisk bomuld, som lever op til præcis de samme høje krav. 

Derfor er det vigtigt med en god nattesøvn

Vi bruger op imod 1/3 del af vores liv på at sove, og selvom forskerne ikke kan blive enige om hvorfor, så er søvn en afgørende faktor for din generelle trivsel. Dårlig søvn kan føre til eller være et symptom på helbredsmæssige sygdomme som stress. Det er derfor vigtigt, at du har de rette forudsætninger for at få en god nattesøvn eksempelvis en god seng, den rette temperatur samt gode dyner og lagner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Abonnér på vores nyhedsbrev
Tilbud, nyheder og inspiration til dit bade- og soveværelse
Rabatkode: