Porto starter ved kr. 20,-
Fri fragt og retur ved køb over 400,-
Eget pakkebud i udvalgte postnumrer »

WEBSHOPPEN ER ÅBEN

VORES FYSISKE BUTIK ER ÅBEN

 Læs mere

Chat rådgivning
Tilbud

Specialsyet sengetøj

Kofoed Skole Redesign

2 vare(r)

pr. side

1

2 vare(r)

pr. side

1

Specialsyet sengetøj du selv er med til at designe

Her får du dyne- og pudebetræk i specialmål og mulighed for at vælge mellem ti dessiner. Vores specialsyede sengetøj er i topkvalitet, og du kan frit vælge mellem 2-16 farver ved hvert dessin. Vi tilpasser det efter dine ønsker, egen smag og indretningsstil. Specialsyet sengetøj er til dig, der synes, at det er besværligt at finde det rigtige sengelinned med de korrekte mål. Derfor tilbyder vi specialsyet sengetøj, hvor vi garanterer, at produktet passer perfekt.

Hos os produceres specialsyet sengetøj i adskillige lækre bomuldsvævninger og eksklusive kvaliteter. Vi benytter os af produkter, som er vævet i fint satin- eller percalevævninger. Det sikrer, at du får et helt glat, slidstærkt og blødt sengesæt i høj kvalitet.

Specialsyet sengetøj der tilpasses din seng og dig

Sengetøj findes i mange forskellige mål. Det er derfor vigtigt, at du anskaffer dig det rette, som passer både til din seng og dine krav. Det gælder både specialsyet sengetøj til dobbelt- og enkeltdyner. Ydermere produceres der pudebetræk i specialmål. Du kan finde vores størrelser på siden, og hvis ikke din ønskede størrelse indgår på listen, kan du blot kontakte os. Vi producerer gerne lige præcis den type sengetøj, som du ønsker.

Vælg frit mellem ti dessiner og andre designudtryk

Du får mulighed for frit at vælge mellem ti dessiner, som er linket nederst på siden. Her oplyses materiale, vævning og trådtæthed. Desuden kan du vælge, om dit specialsyede sengetøj skal være med eller uden spejlkant. Ønsker du knap- eller lynlåslukning, så er begge muligheder til rådighed inden for både dyne- og pudebetræk. Ønsker du en hotellukning, er det kun en mulighed ved pudebetræk. Vi vil gøre dig opmærksom på, at hvis du vælger knaplukning til dynebetræk, så syr vi de tilhørende pudebetræk med hotellukning. Alle desinnerne er produceret i Portugal under EU-godkendte arbejdsforhold, der er Oeko-tex 100 certificeret. Det garanterer, at produktet er 100% fri for skadelige kemikalier.

Fordele ved Oeko-tex 100 certificeret sengetøj

Oeko-tex 100 er den førende mærkning af tekstiler, der er undersøgt for miljø- og sundhedsskadelige stoffer. Undersøgelsen foretages af et godkendt Oeko-tex institut, og dette mindsker risikoen for fejl.
Som firma er en af vores grundværdier sikre og gennemtestede varer, fordi vi går op i at levere den bedst mulige vare, der hjælper med at sikre dig mod allergi
Med Oeko-tex 100 undgår du potentielt kræftfremkaldende azo-farvestoffer og nikkel i metaltilbehør ved brug af lynlåse samt trykknapper.
Oeko-tex 100 er en demokratisk forening, der to til tre gange årligt diskuterer eventuelle forbedringer såsom standarder, prøvningssystemer og testmetoder. Det gør man ud fra ny lægefaglig viden, ny lovgivning og udviklingen på tekstilområdet, da Oeko-tex 100 vil opretholde de høje kvaliteter.
Endnu en fordel ved Oeko-tex 100 er, at der årligt udføres stikprøvekontrol på 25-30% af alle produkter for at sikre den høje kvalitet.

Du kan læse om de enkelte produkters certificeringer ved at klikke på links ved det enkelte produkt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Abonnér på vores nyhedsbrev
Tilbud, nyheder og inspiration til dit bade- og soveværelse
Rabatkode: