Porto starter ved kr. 20,-
Fri fragt og retur ved køb over 400,-
Eget pakkebud i udvalgte postnumrer »

WEBSHOPPEN ER ÅBEN

VORES FYSISKE BUTIK ER ÅBEN

 Læs mere

Chat rådgivning
Tilbud

Økologisk sengetøj

Organic Cotton

Sengetøj af økologisk bomuld

Vil du have sengetøj, som er holdbart, blødt og lækkert? Ønsker du også at passe på dig selv og planeten ved at købe varer som er lavet af økologiske bomuldstekstiler? Så er den økologiske bomuldsserie fra CPHLIVING garanteret noget for dig. Vores økologiske serie er produceret med miljø og velbefindende for øje, og vi bruger kun den bedste og fineste kvalitet af bomuld.

Hvorfor økologisk sengetøj?

Vores sengetøj er lavet af bomuld. Derfor er det vigtigt for os at have forståelse for bomuldsindustrien og hvor vores tekstiler kommer fra.
Den konventionelle bomuldsindustri står for en stor del af det samlede globale forbrug af pesticider og insektgifte. Desuden befinder langt den største del af den globale bomuldsproduktion sig i udviklingslande, hvor pesticider fordeles ved hjælp af rygsprøjte og uden sikkerhedsudstyr. Dette har store konsekvenser for arbejderne, som bliver påvirket af de skadelige pesticider.

Ved en økologisk bomuldsproduktion er bomulden ikke sprøjtet, planternes bladtab er naturligt, og blomsterne håndplukkes. Alt dette giver et slutprodukt af finere kvalitet, som også er fri for kemikalier og dermed sikrere at have på huden.

Hos CPHLIVING er alle vores produkter certificerede efter Oeko-Tex 100 standarden. 

Standard 100 fra Oeko-Tex har fået tilnavnet “Tiltro til tekstiler”. Det betyder at produkter med certificering efter denne standard, har gennemgået omfattende tests af alle komponenter i produktet. I disse tests gennemgås både stof, tråd, lynlåse, påsyningsmærke, knapper og alle andre dele af det produkt, som du køber. Du er derfor sikret at dit produkt er helt fri for skadelige stoffer.

Oeko-Tex er en frivillig certificering, som vi har valgt at give alle vores produkter, fordi vi holder af naturen og bekymrer os om dit helbred. Så er du er sikret at få et produkt, som er godt både for dig, miljøet og dem, som har været med til at producere det. Når du køber dit økologiske sengetøj hos CPHLIVING, ved du altså at det er bomuld af den bedste kvalitet, som er fremstillet etisk og miljømæssigt korrekt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Abonnér på vores nyhedsbrev
Tilbud, nyheder og inspiration til dit bade- og soveværelse
Rabatkode: