Porto starter ved kr. 20,-
Fri fragt og retur ved køb over 400,-
Eget pakkebud i udvalgte postnumrer »

WEBSHOPPEN ER ÅBEN

VORES FYSISKE BUTIK ER ÅBEN

 Læs mere

Chat rådgivning
Tilbud

Til junior og baby

Vores børnesengetøj fås både i babystørrelse og i juniorstørrelse.

70x100 cm. passer til en babydyne (67x100 cm.).
100x140 cm. passer til en juniordyne. (135x140 cm.)

5 vare(r)

pr. side

1

5 vare(r)

pr. side

1

Sengetøj til juniordyne / babydyne

Kigger du efter sengetøj i høj kvalitet til dit barn uden nogen former for skadelige stoffer, så finder du det her på siden. Hos cphliving har vi et udvalg af sengetøj som juniordyne og babydyne, så du kan finde én eller flere, der passer i dit hjem. Se vores udvalg af sengetøj her på siden, og hvis du vil vide mere, så kan du altid trykke ind på dit foretrukne produkt.

Hvad er størrelserne på juniordyne og babydyne?

Det er vigtigt, at du finder den rigtige størrelse, så det passer til dit barns dyne. Vi har derfor to forskellige størrelser: en til babyer og en til junior. Du kan se vores størrelser herunder.

- Babydyne: 70 x 100 cm
- Juniordyne: 100 x 140 cm

Sengetøj til junior og baby 100% fri for skadelige stoffer

Vores sengetøj er blevet testet af oeko-tex, som også kendes under navnet Tiltro til tekstiler. Dette mærke sørger for at teste fremstillingen af tekstiler som håndklæder og sengetøj. Målet er at fremhæve de producenter, der laver produkter uden nogen brug af skadelige stoffer som farvestoffer, fibre, overfladebehandling eller andet.

Desværre er der mange virksomheder, der benytter billige fremstillingsmetoder, som efterlader sengetøjet med rester af sundheds- og miljøskadelige kemikalier. Dette er grunden til, at du altid skal vaske dit sengetøj inden brug, da du skal fjerne de resterende stoffer.

Hos cphliving er vi oeko-tex certificeret, så du er 100% sikker på at få sengetøj, der ikke indeholder nogen former for skadelige stoffer.

Hvorfor skal jeg vælge et bomuldssatin?

Sengetøj er generelt meget lækre i bomuld. Bomuld er et virkelig godt materiale til sengetøj, fordi det føles blødt og behageligt mod huden. Selvom bomuld er det bedste materiale at anvende til sengebetræk, så fremstilles der stadig meget sengetøj i polyester. Det skyldes, at polyester er væsentlig billigere og forholdsvist slidstærkt. Problemet med polyester er dog, at det er meget glat og ikke særlig åndbart.

Hvis du gerne vil have sengetøj i den bedst mulige kvalitet til din junior- eller babydyne, så skal du vælge en i 100% bomuld. Vi sørger altid for at udvælge de bedste materialer, så du får et produkt, der føles behageligt. Du kan vælge vores sengebetræk med 100% økologisk bomuld til dit barn her.

Produceret i Portugal under ordentlige forhold

Vi har en samarbejdsaftale med et fabriksanlæg i Portugal, hvor vi får produceret vores produkter. Det betyder, at alle der har været med til at udvikle produkter for cphliving har gjort det under gode vilkår.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Abonnér på vores nyhedsbrev
Tilbud, nyheder og inspiration til dit bade- og soveværelse
Rabatkode: