Junior & baby

  1. Dyne Baby, 67x100, 130g. 90/10% gås/småfjer, økologisk, Nalu
    På lager. Leveringstid 1-3 dage.
    699,00 kr 419,50 kr

Drømmesøvn til de små - junior dyne og pude til din guldklump

Dyner og puder er med til at give en god nattesøvn, og det er i høj grad også gældende når det gælder en baby og junior dyne. I de første år af et barns liv er søvnen mere end en nødvendighed, det er hele fundamentet for en sund opvækst.

Hos CPH Living forstår vi vigtigheden af børnenes søvn. Vi har derfor sammensat et sortiment, hvor du kan vælge lige netop den junior dyne og pude, eller baby dyne og pude, der passer til dit barn og bidrager til en god nattesøvn i dit hjem.

 

Fra babys første lur til juniors nattesøvn - dyner og puder til alle aldre

Babyer og børn har brug for meget søvn for at støtte deres vækst og udvikling. I de første leveår er en god nats søvn ikke kun vigtig for barnets fysiske vækst, men også for dets kognitive udvikling og evne til at lære nye færdigheder. Derfor er det essentielt at skabe et sovemiljø, der fremmer dyb og uforstyrret søvn. Ved at vælge den rette dyne og pude skaber man det bedste grundlag for en rolig og restituerende søvn.

 

Baby dyne og pude til de allermindste

Børn vokser hurtigt, og det er vigtigt at vælge en dyne i den rette størrelse. I starten vil man derfor bruge en baby dyne, men i takt med at barnet vokser vil man, inden man ser sig om, skulle skifte til en junior dyne.

Til de allermindste kan du vælge en baby dyne, som er skabt til at give de små den bedste start på livet. En babydyne er fremstillet med særlig opmærksomhed på detaljerne, så du kan føle dig tryg ved, at dit barn sover sikkert og godt.

En baby dyne skal være passende i længden og skal sikre baby en god komfort og den rette temperatur uanset årstid. En baby dyne vil ofte blive brugt både inde og udendørs, og skal derfor kunne holde baby varm når det er koldt, men skal også tillade baby at kunne komme af med overskudsvarme.

Det anbefales ikke at bruge baby pude til de helt små, da deres kranieknogler stadig er meget bløde. Deres hoved har derfor brug for, at kunne bevæge sig frit under hele søvnen, så man undgår flade punkter på kraniet. Det anbefales først at bruge baby pude fra omkring 2-års alderen.

 

Junior dyne og pude til de lidt større børn

Når baby er vokset lidt i længden, så er det tid til at skifte til en junior dyne. En baby dyne måler 100 cm i længden, så når barnet er 90 cm lang er det tid til at skifte, men mange vælger at skifte lidt før. Små børn ligger ofte lidt uroligt om natten, og derfor sparker de ofte dynen af. Det er derfor vigtigt, at sikre at dynen er passende i længden.

 

Junior hovedpude med støtte og komfort

En god nattesøvn er også afhængig af den rette hovedpude. En junior hovedpude er designet til at give den nødvendige støtte til dit barns hoved og nakke. Med den rette fasthed og højde kan en junior hovedpude hjælpe med at sikre en korrekt sovestilling, hvilket er essentielt for en sund udvikling.


Økologiske dyner til junior og baby

Det er vigtigt, at passe bedst muligt på de små, og derfor er en økologisk dyne et oplagt valg. Ved at vælge økologisk sikrer man dyner og puder uden skadelig kemi. Alle vores baby- og junior dyner og puder er syet med vår af økologisk bomuld, så man er sikker på, at der ikke er rester af kemi fra produktionen tilbage i det endelige produkt. Udover at passe godt til de små, er man også med til at beskytte miljøet, når man vælger økologisk.

 

Vedligehold af dyner og puder til junior og baby

Forældreskabet er travlt nok i forvejen og det skal derfor være nemt at gøre junior og baby dyner og puder rene. Der kan ofte ske uheld, som gør at det skal være nemt at vaske og tørre i en fart. Derfor er vores dyner og puder egnede til at vaske i vaskemaskinen, og designet til at holde sig flotte og funktionelle, selv efter gentagen vask.

Ved maskinvask anbefales det at bruge vaskemiddel uden enzymer og desuden følge vaskeanvisningerne direkte på dynen. Ved tørretumbling anbefales det at bruge en bold, f.eks. en tennisbold, som forhindrer fyldet i at samle sig i klumper under tørringen. På den måde sikrer man sig en blød og luftig junior dyne, der hurtigt er klar til at blive taget i brug igen.