Porto starter ved kr. 20,-
Fri fragt og retur ved køb over 400,-
Eget pakkebud i udvalgte postnumrer »

WEBSHOPPEN ER ÅBEN

VORES FYSISKE BUTIK ER ÅBEN

 Læs mere

Chat rådgivning
Tilbud

Sengetøj

Lagner

Sengesæt

Skånemadrasser

Sengetæpper

Sov bedre i kvalitetssengetøj

Vidste du at du tilbringer cirka ⅓ af din tid i sengen? Hvorfor så gå på kompromis med kvaliteten af dit sengetøj? Hos CPH Living producerer vi kompromisløst sengetøj i bløde vævninger og typer af bomuld af høj kvalitet, så du aldrig skal gå på kompromis med komforten i din seng.
Vi ved at der ikke er en bedre følelse end at krybe i seng efter en lang dag, og mærke en lækker kvalitet af blødt sengesæt. Derfor går vi meget op i at vores produkter er bløde og rare at ligge i - både lagner og sengesæt.

Desuden giver sengesættets design en afgørende finish i soveværelsets udtryk. Så uanset om du ønsker et farvestrålende sengesæt, eller en afdæmpet stil i dit soveværelse, har vi et sengesæt til dig - naturligvis i lækker blød kvalitet. Se vores mange sengesæt i forskellige materialer her på siden.

Sengesæt i satin eller percale

Vi producerer vores sengesæt i forskellige bomuldsvævninger og kvaliteter. Dog er langt de fleste af vores produkter vævet i de fine satin- eller percalevævninger. Vi benytter ikke den billigere lærredskvalitet, som er grov i vævningen.

Satin er en forskudt diagonal vævning i enten langfibret uld, silke, bomuld eller kunstfiber. Denne vævning gør at stoffet bliver helt glat og vævningerne meget svære at se. Percale og renforcé er vævninger på kryds med de fineste tynde garner. Denne vævning giver sengetøj der er slidstærkt og blødt.


Hos CPH Living går vi både op i kvalitet og miljø. Derfor sikrer vi os altid at vi bruger den bedst mulige tekstilkvalitet. Udover almindeligt satin- og percalevævet bomuld, producerer vi også sengetøj i egyptisk bomuld og økologisk bomuld.
Egyptisk bomuld er noget af det fineste bomuld i verden. De lange fibre i den egyptiske bomuld giver den høje produktkvalitet. Vi bruger især egyptisk bomuldssatin i vores kollektioner fordi det giver et blødt og åndbart resultat, som kan være med til at øge din søvnkvalitet.

Find den rette størrelse sengetøj

Sengetøj findes i mange mål. Derfor er det vigtigt at du køber dit sengelinned i den rette størrelse, så det passer til din seng. Uanset om du skal bruge sengesæt til din dobbeltdyne, lagen til din dobbeltseng, eller om du bruger enkeltmål, kan du finde vores størrelser i guiden til venstre. Finder du ikke en størrelse, der passer til din seng, kan du også bestille specialmål hos os. Vi sørger for at dine produkter passer perfekt.

Oeko Tex og GOTS-certificeret sengetøj

Udover at være meget kvalitetsbevidste i vores valg af tekstiler, er vi også bevidste om vores ansvar for miljøet. Derfor benytter vi økologisk bomuld i flere af vores kollektioner. Fælles for alle produkterne i disse kollektioner er at bomulden enten er OEKO Tex-certificeret efter standard 100 eller GOTS-certificeret.

GOTS-certificeret sengetøj?

GOTS står for Global Organic Textile Standard.
GOTS er anerkendt som det eneste økologiske miljømærke på tøj og tekstiler i USA.
Som GOTS- certificeret er der udført en certificering af hele forsyningskæden.
GOTS stiller både sociale og miljømæssige krav til fremstillingen af de givne produkt.

OEKO Tex Standard 100 certificeret sengetøj?

OEKO Tex Standard 100 er produktgruppen med tilnavnet “Tiltro til tekstiler”.
Standard 100 by OEKO Tex er en produkt mærkningsordning delt op i 4. produktklasser, der har hver sine krav til produktet.
Standard 100 by OEKO Tex har en langt højere standard end dansk lovgivning, hvorfor den sikrer at lovkrav til skadelig kemi i produkter overholdes.
Standard 100 by OEKO Tex er den førende mærkning af tekstiler, der undersøgt for miljø- og sundhedsskadelige stoffer.

Du kan altid læse om de enkelte produkters certificeringer i produktbeskrivelsen, eller kontakte os, så vi kan informere dig.

Hvordan vasker jeg mit bomuldssengetøj bedst?

Det er vigtigt at vaske dit sengetøj korrekt for at det holder formen. Med den rigtige vask holder dit sengelinned fra CPH Living formen og kvaliteten efter adskillige vaske.
Hos CPH Living anbefaler vi at vaske sengesæt ved 40 grader. I dag virker vaskemiddel nemlig ved lave temperaturer. Det sparer derfor dig for en masse strøm at vaske dit sengesæt ved lavere temeraturer. Dog tåler vores produkter også vask ved 60 grader.
Det er individuelt hvor tit man ønsker at vaske sit sengesæt. Er du rask og lider ikke af allergi eller andre sygdomme, der kan gøre det nødvendigt at vaske oftere, anbefaler vi at vaske sengetøj med 1-2 ugers mellemrum.


Vil du ikke gå på kompromis med hverken kvalitet eller miljø? Så køb dit sengesæt hos CPH Living. Det er sengetøj som du fortjener det.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Abonnér på vores nyhedsbrev
Tilbud, nyheder og inspiration til dit bade- og soveværelse
Rabatkode: