Porto starter ved kr. 20,-
Fri fragt og retur ved køb over 400,-
Eget pakkebud i udvalgte postnumrer »

WEBSHOPPEN ER ÅBEN

VORES FYSISKE BUTIK ER ÅBEN

 Læs mere

Chat rådgivning
Tilbud

FDB MØBLER

FDB Møbler J46

1 til 20 ud af 39

Side:
 1. 1
 2. 2
pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
2

1 til 20 ud af 39

Side:
 1. 1
 2. 2
pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
2

FDB-møbler 

FDB-møblerne er en klassiker i danske hjem - kender vi dem ikke af navn, så kender vi dem i hvert fald af udseende. Dansk design er et veletableret brand over hele verden, og FDB-møblerne er ikke nogen undtagelse. 

Retro eller klassiker - uanset hvad du mener er FDB-møblerne ikoniske møbler, der er lavet til brug gennem mange år - og som holder til en hård hverdag i et moderne hjem. Det er et stykke dansk kulturhistorie, hvor tanken bag møblerne var at  menigmand kan købe smukke møbler til en fornuftig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

FDB lægger stadig vægt på at bruge danske designere og står for et rent og lidt stramt design med enkle, funktionelle og flotte møbler i godt håndværk. 

Der er tit tale om præcist og sirligt håndværk, der kræver kundskab og håndværksmæssig erfaring, for at få den rette, flotte finish og høje, gennemgående kvalitet, så ikke bare du, men mange gæster og gerne flere generationer kan nyde godt af det flotte design og gode håndværk. 

FDB-borde

Spisebordet er et af hjemmets vigtigste møbler og bruges ofte til meget mere end at blot at spise ved - her bliver læst lektier, tegnet og puslet, spillet spil, snakket til langt ud på natten over en god flaske rødvin og meget mere. Derfor skal design og funktionalitet spille sammen og bordet skal kunne holde til alle aktiviterener. Der skal også være plads til os alle sammen - både når det er dig & mig, kernefamilien eller flere generationer og gode venner, der samles omkring bordet. 

Hos CPH Living finder du Poul M Volthers klassiske spisebord med tillægsplader i mange flotte farver - natureg,sortlakeret eller med bordplade i farvet linoleum. Her kan blive plads til op til 8 personer uden at bordet optager for meget plads i hverdagen. 

FDB-stole

Hvis spisebordet bruges meget og ofte til varierende aktiviteter, er det vigtigt at man også sidder behageligt omkring bordet. FDB’s klassiske og flotte stole er kendetegnet ved at være behagelige både at sidde i og at kigge på. Her finder du de populære ‘pindestole’ J46 af Poul Volther i mange flotte farver samt J80 og J81 med fletsæde - og 81’eren med armlæn. 

Kombinér flere af de flotte farver i j46 for et friskt og opdateret look, eller vælg en klassisk naturfarve for en stilren indretning.

Visionen bag FDB

Designmøblerne, der produceres på FDB’s tegnestue er ikke statusmøbler, der skal stå til skue. Her er tale om smukke og funktionelle brugsgenstande, der kan ældes med ynde og tåle hverdagens slid. Møblerne er lavet til mennesker, der interesserer sig for det, de omgiver sig med. FDB mener at brugsgenstande har også signalværdi og medvirker til at skabe vores identitet og vise hvem vi er. FDB-møbler fortæller at du sætter pris på kvalitet og godt design med rødder i solidt håndværk. Her tages afstand fra det sarte og overlæssede. Designtraditionen hos FDB har altid tillagt materialerne en værdi i sig selv og ladet den enkle form og funktion stå alene uden at smarte ideer og modeluner overtager. Møblerne er produceret på danske fabrikker med ansvarstagen for både mennesker og miljø. 

Den dag i dag bygger FDB på fire grundværdier:

 • Menneskelighed - at møblerne skal tilpasses mennesket og ikke omvendt, 

 • Holdbarhed - at både materialer og konstruktion skal holde til brug og tåle en patina 

 • Ansvarlighed - at møblerne skal produceres med ansvarstagen overfor miljø og mennesker

 • Tilgængelighed - at designermøbler i god kvalitet skal tilbydes til en pris, hvor de fleste kan være med uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Børge Mogensen - Manden bag FDB-møblerne

Møblerne skal være tilpasset mennesket - ikke omvendt - det var den dengang revolutionerende idé bag FDB-møblerne, som Børge Mogensen stod bag. 

FDB tegnestuen blev stiftet i 1942 som et oprør mod datidens tunge og ukomfortable møbler produceret til velhavere. Børge Mogensen ville producere demokratiske møbler til alle - lette og funktionelle møbler, der gav plads til at leve livet. 

FDB møblers fortsatte succes og møblernes status som designklassikere tilfalder de visionære og dygtige møbelarkitekter, der har indgået i tegnestuen gennem tidens løb. En grundlæggende forståelse for moderne forbrugeres behov og ønsker samt indgående kendskab til håndværk og materialer betyder at tegnestuens nuværende samarbejdspartnere opretholder visionen og stadig producerer noget af det ypperste indenfor dansk design.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Abonnér på vores nyhedsbrev
Tilbud, nyheder og inspiration til dit bade- og soveværelse
Rabatkode: