Porto starter ved kr. 20,-
Fri fragt og retur ved køb over 400,-
Eget pakkebud i udvalgte postnumrer »

WEBSHOPPEN ER ÅBEN

VORES FYSISKE BUTIK ER MIDLERTIDIG LUKKET
GRUNDET COVID-19 NEDLUKNINGEN

 Læs mere

Salg

J48, Poul M. Volther, sortmalet eg med sort lædersæde

Poul M. Volthers spisebordsstol fra 1951 er en klassiker i dansk møbeldesign. Stolen med sit polstrede lædersæde og de tre vandrette rygstykker skaber en virkelig god siddekomfort og et elegant udtryk, der er genkendeligt som en forgænger til Poul M. Volthers mest kendte møbel: Lænestolen Corona.

Ryg, ben og understel er af massivt sortmalet egetræ. Sædet er fremstillet i sort kernelæder. Da træ er et naturmateriale, vil nuanceforskelle kunne forekomme, selv på det enkelte møbel.

Stolen er i 2015 tilpasset og justeret til nutidens størrelser og siddekomfort. 

J48 fås også med stofpolstring samt uden polster.

FSC-certificeret træ fra europæiske skove.

ønsker du at modtage besked, når prisen på dette produkt ændrer sig?

Lagerstatus: På lager

Pris: 4.799,00 kr

Special Price 3.799,00 kr

Detaljer

Poul M. Volthers spisebordsstol fra 1951 er genkendelig som en klassiker fra dansk møbeldesigns guldalder – og alligevel helt anderledes end mange af de samtidige stole. De tre vandrette rygstykker skaber en god siddekomfort og nogle helt andre linjer end i mange af de samtidige spisebordsstole eller køkkenbordsstole – hvor linjerne typisk var lodrette. Det er et elegant udtryk, der er genkendeligt som en forgænger til Poul M. Volthers mest kendte møbel: Lænestolen Corona.

J48 fås både med og uden stof – og lædersæde samt uden polster. Alle J48 stole har en virkelig høj komfort. Ryg, ben og understel er af massivt egetræ. Det benyttede træ er FSC-certificeret fra europæiske skove. Da træ er et naturmateriale, vil nuanceforskelle kunne forekomme, selv på det enkelte møbel. Stolen er i 2015 tilpasset og justeret til nutidens størrelser og siddekomfort. Sædet er fremstillet i naturfarvet egefinér.

Poul M. Volther blev chef for FDB Møblers tegnestue efter Børge Morgensen og var dermed firmaets anden designchef. Han fulgte Børge Mogensens tanker og tårnhøje ambitioner om at møblere danskernes hjem med funktionelle og enkle møbler af højeste håndværksmæssige og arkitektoniske kvalitet. Med en uddannelse som både møbelsnedker og møbelarkitekt var Poul M. Volther højt kvalificeret til at føre både design og håndværk videre.

Mål samlet (HxBxD): 78 x 48 x 50 cm.

Yderligere information

Gtin 5700381147077
Designer Poul M Volther
Serie J48
Type Stol
Model J48
Farve Sort
Materiale Eg

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Abonnér på vores nyhedsbrev
Tilbud, nyheder og inspiration til dit bade- og soveværelse
Rabatkode: