Badekåber

Filtrer
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Badekåber til herre, damer eller unisex

Leder du efter den perfekte badekåbe, der både er produceret i en eksklusiv kvalitet, er blød og giver følelsen af velvære – og oveni til en super skarp pris? Hos CPHLIVING synes vi, at følelsen af hygge og afslapning er synonymt med at hoppe i en skøn badekåbe, og derfor har vi gjort det nemt for dig at finde den perfekte badekåbe, som vi har samlet her på siden.

Vi har både badekåber til mænd og dame badekåber og i uni-sex-modeller, så der er med garanti en model, der falder i din smag.

 

Badekåber i moderne design

Hos CPHLIVING går vi ikke på kompromis med god kvalitet og godt design. Vi er en dansk virksomhed, der kun forhandler produkter i eksklusiv kvalitet og sætter kompromisløse krav til både holdbarhed og bæredygtighed – dette gælder også i produktionen af vores badekåber til damer.

Lige siden vores butik åbnede i 2007 i Frederiksberg Centret, har det altid været, og er fortsat vores mål, at være et naturligt valg, når du skal handle kvalitetsvarer til boligen eller til dig selv. Vi går som sagt ikke på kompromis med et godt design, og her er vores badekåber ingen undtagelse. Vores kåber er produceret i 100% kæmmet bomuld, hvoraf badekåbens yderste lag er udført i stilfuld velour og indersiden af badekåben er udført i frotté i 100% kæmmet bomuld med bedste tørreevne.

Vores badekåber har et funktionelt bælte, to diskrete lommer samt en strop i kragen. Badekåberne har desuden hætte og lynlås, hvilket både er praktisk, smart og funktionelt. Derudover spænder vores udvalg af farver, mønstre og modeller bredt, og derfor er vi sikre på, at du kan finde en badekåbe på vores side, der både matcher dine krav til design, pris og model.


Badekåber i eksklusiv kvalitet fra CPHLIVING

De badekåber fra vores eget brand CPHLIVING, som du finder på vores webshop eller i vores fysiske butik, er produceret i en fantastisk kvalitet og god bomuld, som er at foretrække frem for andre materialer, fordi bomuld netop er mere slidstærk, farveægte og tørrer hurtigere end andre materialer såsom hør og bambus. Dette betyder også, at vores badekåber holder i mange år, fordi de er produceret i slidstærk og eksklusiv kvalitet. Derfor behøver du ikke længere bekymre dig om, at du bliver nødt til at udskifte din badekåbe alt for hurtigt og ofte, fordi den bliver træls og falmet i bomulden.

Badekåberne i vores sortiment er også produceret med tanke for miljøet, og du får altid et bæredygigt produkt i hånden, når du handler på vores shop. Vores badekåber kan vaskes ved 60 grader og tåler at blive tørret i maskine.

 

Badekåber til vinterbadning, wellness eller hjemmet?

Mulighederne er mange med en fantastisk badekåbe i eksklusiv kvalitet og flot design, der både egner sig perfekt til at tage på efter en badetur i havet eller en rolig og hyggelig morgen hjemme foran pejsen.

Vores badekåber skaber følelsen af wellness og velvære og er både bløde og varme. De er derfor både ideelle til blandt andet at tage på efter et dejligt bad, at tage på i de kølige vintermåneder eller efter en kold og frisk dukkert i havet. Det er nemt at pakke badekåben i tasken eller tage badekåben med under armen, når du sætter kurs mod havet eller sommerhuset, og på denne måde kan du have følelsen af wellness med dig, hvorend du går.

 

Sådan kontakter du os

Hvis du brænder inde med spørgsmål om vores badekåber, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på telefon 6012 9939 (man-fre kl.10-13) eller på email webshop@cphliving.dk

Vi bestræber os altid på at levere din nye badekåbe hurtigst muligt, og vi sender normalvis din pakke inden for 1-3 hverdage.