Fri fragt ved 500,-
Gratis retur ved 500,-
Chat rådgivning

 

 

 

 

 

 

 

 

Paradies_GodNatsSøvnParadies

 

Hos Cph living er vi stolte af at kunne tilbyde de udsøgte dyner, hovedpuder og madrasser fra Paradies. Efter det første besøg på fabrikken i Vluyn i Tyskland, blev vi overbevist om at vi deler de samme værdier. Paradies er med til at udfordre branchens status quo. Herunder listes nogle af de tiltag, som gør dem til et top-brand i verdensklasse. Efter vores møde og gennemgang af produktionen med en passioneret og stolt Klaus Kremers, som er 5. generations-ejer, står man tilbage uden tvivl om, at Paradies er med til at sætte de højeste standarder i branchen.

1) Paradies udvælger selv sine gåsefarme i Tyskland. I tæt samarbejde er de med til at sikre, at dyrerne får den bedste foder og plads at bevæge sig på. En simple men effektiv metode, som gør at dunene vokser sig store og stærke. Det kalder de Paradies Premium Quality dun.


2)  Paradies kræver at dunene bliver vasket ekstra grundigt, og renere end den almindelige standard. Deres egenkontrol sikre at renheden overholdes. Det kalder de Paradies SuperClean.

3) Bomuldsbetrækket på dyner og puder, er altid produceret uden optisk hvidt. Selvom optisk hvidt får tøjet til at se renere ud, er det dokumenteret, at være et svært nedbrydeligt og miljøskadeligt stof. Det kan også give irritation af huden.

4) Alt bomuldsbetræk er produceret af økologisk bomuld.

5) Fabrikken får 100% af sin energi fra vindmøller, og er dermed CO2 neutral. Selvom det ikke direkte har noget at gøre med det færdige produkt, sætter vi stor pris på sådan et tiltag.

6) Paradies er eneleverandør af dyner og puder til Lufthansa First Class, og på grund af et fantastisk produkt, har de for nyligt også landet kontrakten på Business Class.

Cool Comfort

TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Abonnér på vores nyhedsbrev
Tilbud, nyheder og inspiration til dit bade- og soveværelse
Rabatkode: